Monday 26 October 2009

100th post


I AM IN LOVE WITH EVERYONE. I WANT YOU TO KNOW THAT IF YOU READ THIS THEN I LOVE YOU. IF IT WERE POSSIBLE I WOULD KISS YOUR FINGERTIPS AS YOU TOUCH THE KEYBOARD. IF IT WERE POSSIBLE I WOULD EMAIL YOU MY DICK. I AM SO HAPPY RIGHT NOW. KNOWING THAT YOU ARE LOOKING AT THIS AND READING THESE WORDS MAKES ME FEEL WARMER THAN I FELT BEFORE. I AM SO TURNED ON RIGHT NOW. TELL ME SOMETHING SEXY...

...OH YEAH THAT IS PRETTY FUCKING SEXY. I WANT TO GET ON A BUS ON A TRAIN ON A BOAT ON A PLANE AND VISIT YOU AND HOLD YOU AS YOU SLEEP AND TELL YOU A STORY OFF THE TOP OF MY HEAD ABOUT A MAGIC MIRROR AND BEAUTIFUL PEOPLE. I WANT TO WATCH YOU SLEEP. I WANT YOU TO SET UP A WEBCAM AND LET ME WATCH YOU SLEEP. DO THAT. I WANT TO TELL YOU EVERYTHING AND I WANT YOU TO TELL ME EVERYTHING. I WANT TO KEEP IT SIMPLE. KNOWING EVERYTHING IS AS SIMPLE AS KNOWING NOTHING. TELL ME EVERYTHING AND I WILL TELL YOU THAT I LOVE YOU. AGAIN. AGAIN AND AGAIN.

6 comments:

xTx said...

I feel you are mocking me and my latest blog entry.

i love you too

Anonymous said...

I love you too.

T said...

Thanks. Now I can sleep.

rollerfink said...

This inetrnet web is NOT christian!?! What if a clean living decent young CHRISTIAN boy searched for "I LOVE JESUS CHRIST" and stumpled across this DISGUSTING devil hole. how dare you do a link to me. you are FILTHY?!!? MAGIC is NOT christian?!?!! You are probably a PERVERT from MEXICO who does not believe in JESUS CHRIST our lord and savior because if you are then I hope you ROTT in HELL without any TROUSERS on and you probably know all about that?!?!

quin browne said...

i'm touched (as it were) you want to mail me your dick.

i really don't need it... i still have my ex husbands balls nailed on the wall above my desk.


but, thanks anyway.

Paul said...

i've never been on a train before